PLAY! ; PLAY! Zine

Beyond Good and Evil od danas besplatan na Uplay

Beyond Good and Evil je čuvena akciona avantura iz 2003. godine, sa elementima šunjalica i zagonetki. Iako, što se prodaje tiče, igra nije baš bila komercijalni uspeh u periodu izlaska, kod fanova je brzo postala omiljena, a kritika je za nju imala samo reči hvale.

Nastavak ove igre je najavljen još 2008. godine, ali tek ovih dana imamo prve čvrste potvrde da se radi na drugom delu, i verovatno se zato UbiSoft i odlučio da ovog meseca besplatna igra u akciji Ubi30 bude upravo Beyond Good and Evil.

Ukoliko do sada već niste upoznati sa ovom akcijom, UbiSoft je na e3 objavio da će povodom 30 godina postojanja svakog meseca podeliti po jednu besplatnu igru do kraja godine, ukupno 7 igara. Do sada smo dobili Princa Persije, prvog Splinter Cella, Rayman Origins i The Crew, a ovog meseca nam UbiSoft poklanja Beyond Good and Evil.

Kao i do sada, potrebno je da imate besplatni UbiSift nalog i onda preko njega možete preuzeti igru OVDE, nakon čega će ona trajno ostati na vašem nalogu i možete je igrati preko Uplay aplikacije.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!