PC

Brutalni Doom 64 izlazi uskoro

O modu Brutal Doom pisali smo već na ovim stranama. To je bio i ostao jedan od najšokantnijih modova za PC jer je u prvi Doom dodavao hektolitre krvi i činio već horor igru još jezivijom ali i zabavnijom jer je postajala brža. Moder pod imenom Sargeant Mark IV je svoj poznati ”brutalni” tretman posle originalne igre iz 1993. odlučio da prenese u manje popularno izdanje igre sa Nintendo 64.

Doom 64 nije bio samo port igre na Nintendo 64 konzolu, već potpuno nova igra. Svi nivoi su bili potpuno novi, a za igru je bilo urađeno dosta novih likova, tekstura i efekata. Zanimljivo je da je igra pričom smeštena posle Doom 2 i faktički je uvod u ovogodišnji DOOM jer objašnjava otkud je Doom marinac ostao u paklu i tako postao poznat kao Doom Slayer.

Brutalni Doom 64 izlazi 30. oktobra i besplatno će moći da se preuzme sa ModDB sajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top