PLAY! ; PLAY! Zine

Civilizacija 6 – Rusija

Nastavljamo sa promocijom novih frakcija u nadolazećoj Civilizaciji, šestoj u serijalu. Ovoga puta gledamo Rusiju, koju će voditi car Petar Veliki, veliki vladar i prosvetitelj u čije je vreme Rusija od poprilično zaostale feudalne države postala moderna evropska velesila.

Glavna osobina Petra Velikog se zove Grand Embassy (Veleposlanstvo) po imenu čuvene ture po evropskim državama koju je vodio sam Petar i zahvaljujući kojoj je modernizovao Rusiju. Ova osobina daje bonuse na kulturu ili nauku za svaku trgovinsku rutu koja vaše gradove povezuje sa civilizacijama koje su u tom trenutku naprednije od vas.

Specijalna osobina Rusa je da dobiju dodatnu teritoriju kada osnivaju gradove (oko samih gradova), a takođe dobijaju i bonuse za Veru i Produkciju za polja sa Tundrom.

Specijalne ruske jedinice su Kozaci, koji su jači od standardne konjice i imaju mogućnost ponovnog kretanja nakon napada.

Jedinstveni ruski distrikt je Lavra. Lavre su ruski veliki manastirski kompleksi najvišeg ranga, a u igri oni daju dodatno polje kada je u tom gradu neka znamenita ličnost.

Civilizacija 6 stiže 21. oktobra, a promo video za Ruse pogledajte ispod:

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!