PLAY! ; PLAY! Zine

Dead by Daylight je spreman za Noć veštica

Kažemo spreman, ali kada ovaj simulator lova na naivne kampere nije bio dobar izbor za drugarsko plašenje tokom Noći veštica?

Dead by Daylight je tako dobio DLC savršen za Halloween – upravo sa likom i poglavljem iz ovog kultnog horor filma. Tako ćete moći da zaigrate kao Majkl Majers koji ne samo da je drugačije lice od ostalih manijakalnih ubica u igri već ima zanimljiv način na koji se igra. Naime, ovaj lik postaje jači i opasniji što duže lovi ostale igrače i zasniva se na mehanici Obsession. Kako budete iz prikrajka pratili ostale, opsesija ka jednom od likova će rasti čime se otključavaju brže kretanje, brži napadi i slično. Lik koji je meta opsesije mora što duže da ostane na nogama, kao u svakom dobrom slasheru, pa tako i on dobija određene bonuse kako bi se igra postarala da duže preživi.

Alternativno, možete igrati kao bejbisiterka Lori Stroud, novi survivor koji može da bude odlučujuća karika u pobeđivanju u Dead by Daylight. Lori je već preživela fatalni susret sa Majersom, pa tako zna da se sama snađe u sličnim situacijama. Ukoliko ostane jedina živa, ubica će imati problem da je nađe pomoću svoje aure ili čak da vidi njegovu auru ako je pod Obsession. Kao poslednji pokušaj bekstva, Lori može da ubode ubicu i tako sebi kupi malo vremena za beg.

DLC doduše nije besplatan. Cena mu je 6 evra do 1. novembra posle čega će koštati 7 evra.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!