PC

DOOM je dobio Arcade mode

Stigla je nova velika zakrpa za DOOM, a sa njom i veliki broj novotarija.

Najveći dodatak je svakako najavljeni arkadni mod, veliki dodatak kampanji koji su igrači dugo čekali. U ovom modu singleplayer deo igre postaje kompetitivan jer se uvode poeni, množilac za brzo eliminisanje demona i bonusi ako ne primate štetu u svom tom haosu. Sva oružja i oprema su vam odmah otključani pa je samo na izboru apgrejda odela i runa kako ćete što bolje iskoristiti svoj arsenal i izboriti se za mesto na tabelama najboljih rezultata.

Za kreativne igrače, tu su novi dodaci za SnapMap alat. Tačnije, elementi za pravljenje retro nivoa poput onih koje nalazite skrivene po igri, a id je dodao četiri nivoa kao primere onoga što možete dalje da napravite. Na kraju, tu su i dva nova multiplayer moda (ako neko još uvek igra DOOM online) – Prowlers vs Marine i Bloodrush koji ima mehaniku last man standing.

Sav pomenuti sadržaj je besplatno dodat u igru, a ukoliko još niste nabavili jednu od naših omiljenih igara iz ove godine, DOOM možete do 25. oktobra nabaviti po 50% nižoj ceni na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top