PLAY! ; PLAY! Zine

Glavni dizajner Diablo 2 radiće kao “savetnik” za Path of Exile

David Brevik je bio jedan od glavnih ljudi u studiju Condor koji će  kasnije postati čuveni Blizzard North, koji će nam doneti Diablo 1 i 2, a na čijem radu je ključni čovek bio upravo Brevik.

Poslednjih nedelja su letele glasine da će se Brevik vratiti u Blizzard da radi na Diablo 4 (o kome takođe se rađaju razne teorije), ali izgleda da od toga ništa. Rad na “akcionom rpgu koji pomera granice” kako je Brevik mistično tvitovao pre par nedelja, nije rad na novom Diablo naslovu, već savetnički posao na plasiranju Path of Exile u Kini.

Njegov posao će u suštini biti da pomogne studiju Grinding Gear Games, koji stoji iza ovog uspešnog indie akcionog rpga, da pomogne prilikom ulaska igre na ogromno kinesko tržište, ali će možda svakako doći i do ozbiljnije saradnje i konkretnom radu na igri, u kasnijim fazama ovog ugovora.

Ipak, ovo ne znači da nema ništa od novog Diabla, samo da Brevik neće raditi na njemu, Do BlizzCona je ostalo još par nedelja, kada ćemo konačno saznati šta nas novo očekuje iz Blizzarda.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!