PLAY! ; PLAY! Zine

Glavni glumac iz New Order potvrdio da se radi na novoj Wolfenstein igri

Glumac Brian Bloom je tokom intervjua koji je davao za portal twoleftsticks, ekskluzivno otkrio da se trenutno radi na novoj Wolfenstein igri, doduše na jedan zagonetan i nepotvrđujući način.

Bloom igra/daje glas za Captain Reyes u CoD: Infinite Warfare, i intervju je uglavnom bio vezan za tu ulogu. On je takođe igrao i glavnu ulogu u Wolfenstein: New Order, odnosno ulogu B.J. Blazkowicza.

U intervju je i ovo usput pomenuto i na pitanje novinara da li možemo da očekujemo novu Wolfenstein igru, Brajan je odgovorio da je “bezbedno da kaže” da je tako nešto već hintovano, kada se pogleda Bethesda lajnap igara na e3 2016, i da se u jednom dos tekstu to može naći.

On je svakako aludirao na ovo što vidite ispod, gde je ime Wolfenstein: New Colossus izlistano, jedino bez datuma. Brajan je još pomenuo “da možda rade na igri upravo u ovom trenutku”, trudeći se da ostane zagonetan.

Iako nije konkretna potvrda, ovo je sasvim sigurno manje-više “potvrđena” informacija da projekat New Colossus postoji i da se na njemu radi. Ceo intervju možete pročitati ovde.

bethesda-dos

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!