PlayStation 4

Igrajte novi Call of Duty potpuno besplatno ovog vikenda

Activision je za vikend pred nama najavio novi test Call of Duty: Infinite Warfare. Za razliku od dosadašnjih testova, ovom će moći da se priključe svi Playstation 4 igrači, nebitno da li su igru nabavili u preorderu ili ne.

Beta test počinje večeras u 19 časova po našem vremenu a završava se u ponedeljak, 24. oktobra, takođe u 19h. Igru već sada možete početi da downloadujete putem Playstation Store kako biste bili spremni za otvaranje servera. Infinite Warfare beta će ponuditi samo multiplayer deo igre, ali tačno koje mape i modove ćemo moći da isprobamo ovog vikenda Activision čuva kao iznenađenje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top