PC

Igrajte Star Citizen besplatno ove nedelje

Jednu od najočekivanijih igara ove decenije moramo još da čekamo, ali već ove nedelje ju je moguće testirati.

Autori igre, Cloud Imperium Games, objavili su besplatno izdanje Fall 2016 Free to fly u koje svi zainteresovani mogu uskočiti sve do 30. oktobra. Kako biste zaleteli svemirom Star Citizena, potrebno je da uradite par kratkih koraka:

  • posetite ovaj link
  • registrujte se besplatno na sajt
  • unesite kod FALL2016 u naznačeno polje

 

Posle ovoga će vam klijent igre biti dostupan za preuzimanje a u okviru istog ćete pilotirati brodom F7C-M Super Hornet. Ovaj brodić je gotovo pa military grade tako da očekujte dobre okršaje u bestežinskom stanju, a takođe možete da povezete još jednog igrača koji može da vas odmeni za komandama topova.

Star Citizen bi tokom 2017. godine trebalo da postane dostupan za javnost u punom izdanju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top