PC

Izašao Shadow Warrior 2 (VIDEO)

Danas nam je stigao nastavak odličnog Shadow Warrior iz 2013. godine, koji predstavlja reboot istoimene čuvene igre iz 1997. godine. Na oba reboot nastavka je radio indie studio Flying Wild Hog.

Prvi deo je prošao solidno kod kritike i stekao poveću bazu fanova, što je developerima dalo krila da nastave sa radom na ovoj franšizi i tako danas pred nama imamo nastavak igre. Shadow Warrior 2 se odvija 5 godina nakon događaja u prvom delu, i opet smo u ulozi modernog nindže, Lo Wanga, koji se bori protiv hordi demona iz druge dimenzije. Glupava priča, znamo, ali u ovom opuštajućem i zabavnom šuteru, ona i treba da bude zadnja rupa na svirali.

Igru možete igrati singlpejer ili u co-op za 4 igrača, a autori obećavaju veće levele sa manje linearnosti, sa preko 70 različitih oružja na raspolaganju.

Shadow Warrior 2 je danas izašao za PC, dok PS4 i Xbox One varijante stižu početkom naredne godine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top