PlayStation 4

Killing Floor 2 u 4K i na PS4 Pro

Kooperativna pucačina sa demonima, zombijima i ostalim košmarima, Killing Floor 2, već neko vreme je dostupna kao Early Access naslov na Steamu, a 18. novembra će dostići puno izdanje.

Igra će se tada pojaviti i na Playstation 4 konzolama a, s obzirom da izlazi uveliko posle PS4 Pro, imaće ne baš mala poboljšanja rezervisana za pojačanu verziju Sonyjeve konzole. Pre svega, podržana je 4K rezolucija tojest 3200×1800 u takozvanoj checkerboard rendering tehnici (igra se renderuje na manjoj rezoluciji pa se radi upscale) i supersampling za mekši prikaz ivica. Autori obećavaju i viši framerate od verzije za PS4 Slim mada nije sigurno da li za sve modove jer Sony zahteva da Pro verzije nemaju veći framerate u online okruženju. Na kraju, PS4 Pro vlasnike očekuju i teksture najviše rezolucije, a iz Tripwire naglašavaju da će igra na toj konzoli izgledati skoro kao Ultra podešavanja sa PC verzije.

Killing Floor 2 će po izlasku zadržati trenutnu cenu od 27 evra na Steamu, dok se očekuje slična cena i za konzolno izdanje. Gameplay sa PS4 Pro i screenshotove pogledajte u nastavku.

killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_3 killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_4 killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_5 killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_1 killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_2

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top