PLAY! ; PLAY! Zine

Leviathans je prvi DLC za strategiju Stellaris

Ovog leta smo imali prilike da se zabavimo sa odličnom svemirskom strategijom Stellaris, koja nam je stigla iz Paradoxa, legende među legendama kada su grand strategije u pitanju.

Igra je donela puno zanimljivih novih ideja koje je publika oberučke prihvatila, a Paradox je slušao kritike i vremenom prikupio sve ključne žalbe kako bi unapredio igru.

Par meseci kasnije nam stiže najava za prvi dlc sadržaj za ovu igru. Nosi ime “Leviathans”, i iako ga mi ovde zovemo dlc, Paradox insistira na “story pack”, valjda kao neki eufemizam pošto su dlcovi vremenom postali mahom nešto negativno i omraženo kod starijih gejmera, koji su nešto češća publika Paradox igara.

Ovaj paket će koštati 9,99 dolara i stiže nam 20. oktobra. Nemamo puno detalja o tome šta će ova priča sadržati, osim ovoga što vidite na naslovnoj slici i skrinšotu ispod. Na pisanju priče za ovaj dodatak radio je i Aleksis Kenedi (Alexis Kennedy) koji je radio prethodno na igri Sunless Sea.

Osim ovog sadržaja koji se kupuje, zajedno sa njim ide i besplatni apdejt pod imenom “Heinlein”, koji donosi dosta gejmplej i UI poboljšanja, čiji je cilj da olakša planiranje i egzekuciju strategija.

leviathans-skrinsot

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!