PC

Majkrosoft najavio svoj VR uređaj, koji će biti najjeftiniji do sada

Dok se mi u redakciji uveliko igramo sa PlayStation VR koji nam je stigao pre par dana, iz Majkrosfota najavljuju da i oni ulaze na tržište virtulanih realnosti preko svojih partnera. U planu je VR uređaj koji neće imati potrebu za spoljašnim senzorima kakve koriste Oculus Rift, HTC Vive i PlayStation VR, što će umnogome smanjiti cenu, ali ostaje i pitanje da li će to funkcionisati na najbolji način i dovaljno kvalitetno.

Kako je rečeno na današnjem Majkrosoft događaju, osnovna cena uređaja će biti svega 299 dolara. Kao partneri za ovaj projekat, navedeni su HP, Dell, Lenovo, ASUS i Acer. Ovaj novi uređaj nema veze sa ranijim projektom augmentovane realnosti Microsoft HoloLens. Više detalja ćemo saznati u narednom periodu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top