PC

Mnogi igrači žele Red Dead Redemption 2 na PCu

Rockstar je ranije ove nedelje najavio novu Red Dead Redemption igru i svi su vest dočekali sa uzbuđenjem. U stvari, skoro svi, jer je u celoj najavi potpuno izostavljen PC, platforma na kojoj se i pored brojnih kašnjenja Rockstar igre odlično prodaju.

Očekivano, pokrenuta je peticija od strane razočaranih fanova sa ciljem prikupljanja 25 hiljada potpisa. PC igrači su vrlo brzo ispunili peticiju i u trenutku dok ovo pišemo prebačen je pomenuti cilj i novi potpisi i dalje pristižu. Prvi Red Dead Redemption nikada nije došao na PC što je bilo veliko razočarenje za ne tako mali broj igrača kada se podsetimo koliko je dobra bila ta igra. Igrači zato mole Rockstar da ne učini ponovo istu grešku i RDR2 izda za PC.

Ukoliko i vi želite da potpišete peticiju, to možete učiniti na ovom linku. Rockstar bi uskoro trebalo da objavi prvi trejler za Red Dead Redemption 2 koji izlazi na jesen 2017. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top