PC

NOVA SKYLANDERS IMAGINATORS AVANTURA

Skylanders Imaginators u izdanju kompanije Activision Publishing stigli su u prodavnice širom sveta, uključujući i Srbiju.

Portal Masteri će po prvi put moći da naprave svog Skylander-a, uz pomoć svoje mašte, počev od izgleda, moći, posebnih sposobnosti, imena, fraze, muzičke teme koja će ga pratiti i još mnogo karakteristika. Fanovi će po prvi put takođe moći da igraju sa Crash Bandicoot i Dr. Neo Cortex, specijalno za Sony konzole, kao i da iskoriste mobilnu aplikaciju Skylanders Creator I uživaju u novoj crtanoj seriji Skylanders Academy ekskluzivno na Netflix-u.
“Deca su oduvek zamišljala kako bi izgledalo da igračke u njihovoj sobi ožive. Nikad nisu ni mogli da pomisle da bi mogli da naprave svoju igračku, koja će zatim oživeti u video igri. Ovo je upravo ono što će Skylanders Imaginators omogućiti,” – izjavio je CEO Activision-a Eric Hirshber. “Jedva čekam da vidim neverovatno likove koje će deca napraviti u ovoj igri.”
Kreirani od strane Toys For Bob, Skylanders Imaginators omogućavaju svojim igračima da puste mašti na volju i ožive svoje heroje u novoj avanturi prepunoj zagonetki, borbi, u interesnatnom zapletu i sa novim herojima i zlikovcima.
“Ove godine omogućili smo fanovima Skylanders-a da oslobode svoju maštu kao nikada do sada,” – izjavio je Josh Taub, potpredsednik Skylanders u okviru Activision Publishing. “Skylanders-I obuhvataju nagrađivanu video igru, igračke, a sada I novu televizijsku seriju Netflix kanala Skylanders Academy. Ponosni smo što smo napravili franšizu koja je deo života fanova širom sveta.”
Uz izlazak nove igre Skylanders Imaginators puštena je i nova zabavna aplikacija za mobilne uređaje Skylanders Creator koja ljubiteljima ove igre omogućava da ih ponesu svuda sa sobom. Igrači mogu da naprave svog Skylanders Imaginators i zatim prebace svoju kreaciju na konzolnu verziju, spremnu za početak igre! Aplikacija je besplatna i može se preuzeti u iOS i Android prodavnicama.
Portal Masteri mogu da se priključe u takmičenje Skylanders #CreatorContest, koje će poleti 24. Oktobra. Ljubitelji igre mogu da podele svoju kreaciju iz igre Skylanders Imaginator putem društvenih mreža i automatski će se uključiti u nagradnu igru kako bi osvojili 3D figuru svog Skylander Imaginator heroja.
Skylanders Imaginators će ove godine biti jedna od najtraženijih igrača za decu. Ove godine Skylanders Imaginators osvojili su prestižnu nagradu za najbolju porodičnu igru “Best Family Game” koju dodeljuju najveći sajmovi video igara na svetu: Electronic Entertainent Expo (E3) i Gamescom.
Priča Skylanders Imaginators odvija započinje u davna vremena kada je korišćena misteriozna moć pod nazivom “Magija Uma” da bi se napravilo sve u Skylands-u. Drevni učenjaci su na ovaj način mogli da naprave sve što su zamislili! Nažalost, uskoro su saznali da ova moć u pogrešnim rukama može biti veoma opasna, tako da su je zapečatili I sakrili za sva vremena. Kaos je saznao za ovu drevnu tajnu i pustio “Magiju Uma” u zemlje Skylands-a – iskoristivši ovu moć da napravi do sada neviđenu nezaustavljivu vojsku Dumlanders-a. Portal Masteri sada moraju da kreiraju Skylanders Imaginators pomoću svoje mašte da bi zaustavili Kaosa njegovu armiju zla, pre nego što bude kasno. Kako bi im pomogao da istreniraju svoje heroje, Eon šalje najveće mistične ratnike svih vremena – Senseije!
Skylanders Academy, nova animirana televizijska serija će početi da se prikazuje na Neflix-u od 28. oktobra. Ova originalna Netflix serija je komična avantura inspirisana nagrađivanom Skylanders franšizom, obuhvatiće 13 epizoda i biće prikazana u 190 zemalja, a druga sezona je planirana za kraj 2017. godine.
The Skylanders Imaginators Starter paketi su dostupni na sledećim platformama: Xbox 360 , Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i Nintendo Wii U. Skylanders Imaginators podržava sve figure do sada objavljenje u prethodnim igrama, a to je više od 300 heroja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top