PLAY! ; PLAY! Zine

Oslobodite mesta za Call of Duty: Infinite Warfare

Po informacijama koje su se pojavila na Internetu nakon što je neko video kutiju nove Call of Duty igre, Infinite Warfare u svom kompletnom izdanju će se poprilično baškariti na hard diskovima.

Naime, na poleđini PS4 kutije je navodno pisalo da za kompletnu instalaciju zahteva čak 130 GB prostora, što uključuje Infinite Warfare i remasterovani Modern Warfare koji dolazi sa njim. Koliko god da ovaj podatak vrtoglavo zvuči, donekle je očekivan. Samo Modern Warfare će vam za punu instalaciju uzeti 40GB na hard disku, tako da bi to značilo da Infinite warfare teži 90GB ako nas matematika ne vara.

Doduše, ove informacije nisu potvrđene od strane Activision, a moguće je i da važe isključivo u slučaju PS4 Pro verzije koja, logično, mora da instalira još dodatnih fajlova zbog tekstura veće rezolucije i svega ostalog u većoj rezoluciji. Ono što jeste potvrđeno je da svi koji sada igraju Modern Warfare remaster na PS4 (kupovinom Infinite Warfare na Playstation Store dobija se instant pristup CoD4)  isti će morati ponovo da downloaduju 4. novembra kada izlazi Infinite Warfare a sa njim i multiplayer komponenta remasterovane igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!