PlayStation 4

Razer i Nacon predstavili prve profesionalne kontrolere za PlayStation 4

Akcenat na eSportsu je ovih dana sve veći, što vrlo dobro razumeju i u kompaniji Sony. Čak je i Nintendo, koji je tradicionalno više orijentisan ka “kežual” publici, u prvoj reklami za novu Switch konzolu pokazao da je pravljena i sa eSportsom na umu.

Zato ne treba da nas čudi današnje predstavljanje najnovijih kontrolerea za PlayStation 4, koje su pod licencom napravile kompanije nadaleko poznate u eSports svetu – Razer i Nacon.

Njihovi profesionalni gejmepdi za PS4 se zovu Razer Raiju i Nacon Revolution, i pravljeni su tako da zadovolje sve potrebe i specifičnosti koje zahtevaju profesionali gejmeri, koji provode veliki broj sati u intenzivnim gejmerskim sesijama. Sadrže dodatne dugmiće, pregrade za tegiće, džekove za slušalice, specijalne materijale zarad boljeg prijanjanja u šakama, drugačije varijante padova za kretanje…

Naravno, svaki od modela ima svoje specifičnosti koje nudi, a na vama je da izaberete koji vam deluje lepše i koji više odgovara vašim potrebama i stilu igranja. Cene još uvek nisu poznate, a planirano pojavljivanje na tržištu je u vreme predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Koji vam se više sviđa, Razer Raiju ili Nacon Revolution? (klik na sliku za uvećan prikaz)

Razer Raiju

razer-raiju

 

Nacon Revolution

nacon-revolution

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top