PLAY! ; PLAY! Zine

Remasterovani Darksiders je odložen, ali ne puno

Posle Deathinitive izdanja Darksiders 2, originalna igra će takođe dobiti remaster i naravno ima vrhunski štos podnaslov – Warmastered.

Ali, umesto da bude objavljena u oktobru, igra je pomerena za novembar jer, kako kažu iz THQ Nordic, potrebno im je još malo vremena da završe finalno poliranje ovog reizdanja. Tako će Darksiders Warmastered doći na Playstation 4 i Xbox One konzole 22. novembra, a na PC 29. novembra i očekuje se da u odnosu na originalno izdanje ima oštrije teksture, bolje performanse i podršku za velike rezolucije zaključno sa 4K.

Prvi Darksiders se pojavio 2010. godine kao izdanje za PC i prethodnu generaciju Playstation i Xbox konzola. Igra je kombinovala Devil May Cry / God of War stil igranja sa metroidvania strukturom gde ste se vraćali na neke deonice nakon što glavni lik, Rat, otključa novu sposobnost koja mu je omogućavala da prevaziđe nove prepreke. Iako ne vrhunska, igra je okupila popriličnu bazu fanova što joj je garantovalo nastavak ali nikada nije završena očekivana trilogija.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!