PLAY! ; PLAY! Zine

Seksi Mass Effect scena ”popravljena” od strane fanova

Mass Effect serijal je poznat po svojoj epskoj priči, kompleksnim likovima, teškim izborima koji mogu da vam izbuku živu glavu (ili ne utiču uopšte na finale) i ogromnom broju sati avanture koje pruža. Takođe je poznat po tome što možete da zaskočite na praktično svakog člana posade Normandije.

Poput svih modernih Bioware igara, igrači imaju mogućnost da razgovorom sa likovima započnu romansu koja može da se završi na… pa, valjda je jasno kako. I dok su brojne cice krasile screenshotove brojnih gamera, jedna od njih je ostala misterija – Tali.

Sa Tali ste takođe mogli da se ”družite” u Mass Effect, ali specifičnost sa njom je da joj nikada niste videli lice. Naime, rasa kojoj ona pripada je jako podležna bolestima i zato stalno nose specijalna odela kako ne bi dolazili u kontakt sa spoljnjom atmosferom. Shepard čuva Talinu sliku u svojim odajama, ali se za tu sliku ispostavilo da su je dizajneri iz Bioware samo downloadovali sa nekog stock photo sajta pa su razočarani fanovi uzeli stvar u svoje ruke.

Rezultat je video sastavljen pomoću Source Film Maker, besplatnog alata pomoću koga se animiraju modeli u Valve igrama i u koji možete ubaciti i svoje modele. Rezultat je video koji nipošto nemojte gledati na poslu i nemojte posle da bude da vas nismo upozorili. A ovo je inače originalna scena u igri.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!