PlayStation 3

Stiže nova Red Dead igra?

Juče se kao lavina proširila inormacija da je Rockstar na svim svojim relevantim stranicama (zvanični sajt, fejsbuk, instagram, tviter…) postavio crvenu pozadinu u “farbanom” stilu i svoj logo preko nje.

Naravno, hajp je odmah dostigao biblijske proporcije, i ogroman broj ljudi se slaže da ovo znači samo jedno – stiže nam nova Red Dead igra.

Ovaj serijal je do sada izlazio ekskluzivno za konzole, i prvi put se pojavio 2004. godine sa igrom Red Dead Revolver, ali je svoju slavu i ogromnu popularnost stekao sa drugom igrom u serijalu, Red Dead Redemption, koja je izašla 2010. godine.

U pitanju je akciona avantura iz trećeg lica, smeštena u otvoreni svet američkog zapada s početka 20. veka. Igra je zbog vestern mehanike i inovatinih ideja bila apsolutni hit i kod kritike i kod publike i brzo je stekla kultni status.

Mogućnost da sa potupnom slobodom lutate po prerijama u godinama kada je ono što znamo kao “divlji zapad” već uveliko izumiralo, je nešto što je kupilo iz prve mnoge fanove, a tu je bio naravno i zarazni gejmplej u kaubojskom maniru, kao i odlična priča glavnog lika.

Osim pomenutih “farbanih” crvenih pozadina u duhu Red Dead igara, Rockstar se nije oglasio sa drugim informacijama, a poznajući njihove metode pravljenja hajpa, nije nemoguće da prve “prave” informacije dobijemo tek početkom sledeće godine, tako da nam zasada ostaje samo hajp.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top