PLAY! ; PLAY! Zine

Take-Two registrovao domen za Red Dead Online

Nakon tizovanja i hajpa koji je krenuo ovog vikendapovodom hintova koje Rockstar šalje na svojim kanalima, a koji upućuju da se radi na novoj Red Dead igri, zajednica je otkrila još jednu zanimljivost koja dodatno raspaljuje maštu.

Izgleda da je Take-Two Interactive (izdavač igara za Rockstar) registrovao domen reddead.online, što nas upućuje na to da je vrlo moguće da će sledeća Red Dead igra biti onlajn multiplejer, kao što je to sada GTA Online. Imajući u vidu da smo nedavno videli kolike se pare zarađuju od GTA Online, ovaj potez deluje savršeno logično iz finansijskog ugla, ali je pitanje kako će ga igrači primiti, jer Red Dead igre su imale taj vajb “usamljenog vuka”, nešto što bi multiplejer koncept ubio.

Još jedan mali signal ka tome da će igra imati akcenat na multiplejeru je i slika koju je Rockstar juče podelio na Twitteru (koju možete videti na početku vesti), gde vidimo grupu ljudi kako ide u akciju, a ne jednog karaktera.

U svakom slučaju, sve ovo su zasada samo zabavne spekulacije, i ostaje nam da vidimo gde sve ovo tizovanje na kraju vodi.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!