PC

Total War: WARHAMMER – The King & The Warlord (VIDEO)

Drugi po redu Lords Pack za Total War: Warhammer nosi ime The King & The Warlord i donosi nam puno uzbudljivog sadražaja.

Ne možemo reći da tema drevnog kralja patuljaka koji želi da povrati domovinu ispod planine nije eksploatisana po ko zna koliko puta (gde imamo “Hobita” kao verovatno najpoznatiji primer), ali možemo da kažemo da ono što vidimo u novom trejleru za Total War: Warhammer izgleda apsolutno sjajno.

Imamo dva nova legendarna lorda, patuljka Belegar Ironhammer, True King of The Eight Peaks i goblina Skarsnik, Warlord of The Eight Peaks. Belegar je došao da povrati svoju domovinu od ovog uvrnutog Warlocka i njegove demonske skupine.

Tu su i novi obični lordovi, Runelord i Night Goblin Warboss, kao i jedinice Squig Herd, Night Goblin Squig Hoppers i Nasty Skulkers za goblin pleme Crooked Moon, te Dwarf Rangers, Bugman’s Rangers i Bolt Thrower za klan patuljaka Angrund.

Kao što smo i pomenuli u uvodu, nama ovaj trejler izgleda sjajno i jedva čekamo da isprobamo novi sadržaj. Sve detalje o novom packu možete pročitati ovdeali pre toga obavezno bacite pogled na ovaj sjajni trejler:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top