PLAY! ; PLAY! Zine

Total War: WARHAMMER – The King & The Warlord (VIDEO)

Drugi po redu Lords Pack za Total War: Warhammer nosi ime The King & The Warlord i donosi nam puno uzbudljivog sadražaja.

Ne možemo reći da tema drevnog kralja patuljaka koji želi da povrati domovinu ispod planine nije eksploatisana po ko zna koliko puta (gde imamo “Hobita” kao verovatno najpoznatiji primer), ali možemo da kažemo da ono što vidimo u novom trejleru za Total War: Warhammer izgleda apsolutno sjajno.

Imamo dva nova legendarna lorda, patuljka Belegar Ironhammer, True King of The Eight Peaks i goblina Skarsnik, Warlord of The Eight Peaks. Belegar je došao da povrati svoju domovinu od ovog uvrnutog Warlocka i njegove demonske skupine.

Tu su i novi obični lordovi, Runelord i Night Goblin Warboss, kao i jedinice Squig Herd, Night Goblin Squig Hoppers i Nasty Skulkers za goblin pleme Crooked Moon, te Dwarf Rangers, Bugman’s Rangers i Bolt Thrower za klan patuljaka Angrund.

Kao što smo i pomenuli u uvodu, nama ovaj trejler izgleda sjajno i jedva čekamo da isprobamo novi sadržaj. Sve detalje o novom packu možete pročitati ovdeali pre toga obavezno bacite pogled na ovaj sjajni trejler:

 

Naš Gaming Podcast

Facebook:

PLAY! Zine Instagram:

  • This monday sure feels like Friday The 13th with Jasonhellip
  • I got no clue whats going on but its sohellip
  • What is worse  little nightmares or great expectation? littlenightmareshellip
  • I dunno why but every time i see this uggohellip

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!