PC

Tura kroz San Francisko u novom Watch Dogs 2 trejleru

Posle vetrovitog Čikaga, serijal Watch Dogs se seli u dinamičniji San Francisko i upravo sa ovim gradom nas Ubisoft upoznaje u najnovijem trejleru za igru.

Nova hakerska avantura nas, dakle, vodi put Golden Gejt mosta, Silicijumske doline i brdovitih ulica jednog od najvećih gradova u Americi. Daleko življi i koloritniji grad od onog iz prve igre, San Francisko je i dom velikih kompanija pa skoro svaki stanovnik nosi neki gedžet sa sobom koji, naravno, možete da hakujete. A kao što to obično biva, sa svom tom hakabilnom opremom, tu su oni koji bi da je zloupotrebe i oni koji bi, poput DedSec, samo da se zabave na tuđ račun.

Watch Dogs 2 izlazi 15. novembra za konzole, a 29. novembra za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top