PC

VIDEO: PLAY! Zine Prvi utisci: Battlefield 1

Od nekadašnje isključivo multiplayer igre, Battlefield serijal je prešao veliki put. Vremenom je dobio kampanju, a upravo ista je bitan veliki deo nove ige, Battlefield 1.

Smešten na bojišta Prvog svetskog rata, BF1 vas kroz kampanju postavlja u uloge različitih vojnika na nekoliko frontova (nažalost, bez naše vojske iako smo bili bitan deo Velikog rata) i ima do sada najimpresivniju grafiku. Da li su se EA i DICE vratili na dobar put sa novom igrom? Posle prve odigrane kampanje i prologa možemo već da kažemo da je Battlefield 1 igra vredna kupovine. Malo detaljniji prvi utisak i gameplay u novom videu u nastavku.

Battlefield 1 smo igrali na PC-u, a igra je izašla i za konzole Playstation 4 i Xbox One. Našu recenziju ćete uskoro moći da čitate na stranama play.co.rs sajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top