Vesti

Audi iz Final Fantasy 15 može biti vaš… ako ste neopisivo bogati

Luksuzne automobile u gaming svetu do sada smo viđali uglavnom vezane za trkačke igre, ali ovoga puta Final Fantasy je igra kroz koju se promoviše najnoviji četvorotočkaš.

Audio R8 Supercar su ”kolica” kojima ćete se voziti kroz svet Final Fantasy 15 i koja će uskoro postati vrlo opipljiva. Sa nadimkom The Star of Lucius, ovaj automobil će se uskoro naći u prodaji. Proizveden u potpuno ograničenoj količini od čitavog jednog primerka, za ovo vozilo se zaista može reći da je unikatno.

I koliko ovo zadovoljstvo košta? 50 000 015 jena odnosno 469 hiljada dolara. The Star of Lucius je potpuni unikat i samo će jedan prebogati srećnik imati priliku da ga uvrsti u svoju ”ergelu” kada bude pušten u prodaju 21. novembra. Za nas smrtnike ostaje samo da se divimo ovom luksuznom automobilu kroz trejler ili da ga provozamo kasnije ovog meseca u Final Fantasy XV.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top