PLAY! ; PLAY! Zine

Ceo Mirror’s Edge serijal ćete moći da odigrate za nekoliko evra

Electronic Artsov program Access omogućava da odigrate brojne njihove igre, tačnije da ih rentirate, za svega četiri evra mesečno. Originalno usluga koja je zbunila mnoge svojim postojanjem i očajnom ponudom, Origin Access je vremenom postao sasvim validna stvar sa veliki brojem igara i prilikom da najnovije EA naslove isprobate ili čak odigrate u celosti bez izdvajanja više hiljada dinara.

Tako je prošlog meseca najavljeno da najnovija Mirror’s Edge igra, Catalyst, dolazi na ovaj servis kao tzv. ”vault” naslov što znači da će svi pretplatnici moći da igraju puno izdanje igre kao da su je kupili. Na zvaničnom Twitter nalogu, ovo je i potvrđeno i najavljeno je da dolazak igre na servis možemo da očekujemo 9. novembra. Pored Catalyst, do kraja godine će na Origin Access stići i Star Wars Battlefron, dok će na konzolni pandan ove usluge biti dodat i UFC 2.

Spisak svih igara koje dolaze uz Origin Access uslugu možete videti na linku, a posebno bismo istakli sve dosadašnje Battlefield i Mass Effect igre. Takođe, još uvek postoji mogućnost isprobavanja Battlefield 1 i FIFA 17, doduše ne neograničenog trajanja i sa određenim ograničenjima po pitanju dostupnog sadržaja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!