PLAY! ; PLAY! Zine

Dankan Džouns želi da radi na nastavku Warcraft filma, ali pod uslovima

Prvi igrani Warcraft film možda ostane i poslednji. Reakcije publike širom sveta su bile podeljene, kao i reakcije kritičara. Mnogi su se pitali šta je to pošlo naopako tokom rada na filmu, a režiser Dankan Džouns ima jedan odgovor na to.

Upitan od strane fanova da li će raditi na nastavku Warcrafta, Džouns je odgovorio da bi voleo da nastavi svoj rad ali i da bi onda imao neke uslove. Pre svega, kreativna kontrola koja nije bila u njegovim rukama i kako je sam rekao bilo je ”previše kuvara u kuhinji”. Zanimljivo je da smatra i da je budžet za film bio prevelik, mada nismo sigurni koliko bi onda CGI bio kvalitetan (a bio je veoma dobar!). Na Warcraft: The Beginning je pre Džounsa radio Sem Raimi koji je takođe bio nezadovoljan odnosnom Blizzarda prema ekipi jer je originalni scenario bio odbijen tek kad je u potpunosti napisan.

Warcraft nije bio loš film, ali ni sjajan i finansijski nije prošao onoliko dobro koliko je Blizzard očekivao. I dalje je pitanje da li ćemo videti trilogiju koja je originalno zamišljena.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!