Vesti

Dankan Džouns želi da radi na nastavku Warcraft filma, ali pod uslovima

Prvi igrani Warcraft film možda ostane i poslednji. Reakcije publike širom sveta su bile podeljene, kao i reakcije kritičara. Mnogi su se pitali šta je to pošlo naopako tokom rada na filmu, a režiser Dankan Džouns ima jedan odgovor na to.

Upitan od strane fanova da li će raditi na nastavku Warcrafta, Džouns je odgovorio da bi voleo da nastavi svoj rad ali i da bi onda imao neke uslove. Pre svega, kreativna kontrola koja nije bila u njegovim rukama i kako je sam rekao bilo je ”previše kuvara u kuhinji”. Zanimljivo je da smatra i da je budžet za film bio prevelik, mada nismo sigurni koliko bi onda CGI bio kvalitetan (a bio je veoma dobar!). Na Warcraft: The Beginning je pre Džounsa radio Sem Raimi koji je takođe bio nezadovoljan odnosnom Blizzarda prema ekipi jer je originalni scenario bio odbijen tek kad je u potpunosti napisan.

Warcraft nije bio loš film, ali ni sjajan i finansijski nije prošao onoliko dobro koliko je Blizzard očekivao. I dalje je pitanje da li ćemo videti trilogiju koja je originalno zamišljena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top