PLAY! ; PLAY! Zine

I Modern Warfare 2 dobija remaster?

Iako mnogi kritikuju Activisionov potez da postavi najnoviji Call of Duty u potpuno futurističko okruženje, niko ne može da ospori da je njihova druga CoD igra bila najbolji mogući potez. Uporedo sa Infinite Warfare izdali su Modern Warfare Remastered, grafički unapređenu popularnu igru iz 2007. godine.

Prvi Modern Warfare među Call of Duty igračima važi za najbolju igru serijala, čega je Activision bio i te kako svestan, pa ju je spakovao samo sa najskupljim izdanjima Infinite Warfare. Ispostavilo se da su igrači toliko želeli remasterovanu igru da su vrlo rado plaćali više samo da bi je igrali. Samim tim, krenule su da kruže glasine o tome da će se nastaviti ova praksa izdavanja dve igre godišnje, tačnije jedne nove i reizdanja stare.

Tako, najviše se očekuje još jedan Modern Warfare, tojest MW2 iz 2009. godine koji je odmah ispod popularnosti prve igre iz ovog potserijala. Sledeću Call of Duty igru bi trebalo da razvija studio Sledgehammer što može ali i ne mora da znači da Activision već planira da nastavi sa izbacivanje remastera svih prethodnih igara, a koliko će često to raditi najviše će zavisiti od dalje podrške komune trenutnim izdanjima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!