Vesti

I Modern Warfare 2 dobija remaster?

Iako mnogi kritikuju Activisionov potez da postavi najnoviji Call of Duty u potpuno futurističko okruženje, niko ne može da ospori da je njihova druga CoD igra bila najbolji mogući potez. Uporedo sa Infinite Warfare izdali su Modern Warfare Remastered, grafički unapređenu popularnu igru iz 2007. godine.

Prvi Modern Warfare među Call of Duty igračima važi za najbolju igru serijala, čega je Activision bio i te kako svestan, pa ju je spakovao samo sa najskupljim izdanjima Infinite Warfare. Ispostavilo se da su igrači toliko želeli remasterovanu igru da su vrlo rado plaćali više samo da bi je igrali. Samim tim, krenule su da kruže glasine o tome da će se nastaviti ova praksa izdavanja dve igre godišnje, tačnije jedne nove i reizdanja stare.

Tako, najviše se očekuje još jedan Modern Warfare, tojest MW2 iz 2009. godine koji je odmah ispod popularnosti prve igre iz ovog potserijala. Sledeću Call of Duty igru bi trebalo da razvija studio Sledgehammer što može ali i ne mora da znači da Activision već planira da nastavi sa izbacivanje remastera svih prethodnih igara, a koliko će često to raditi najviše će zavisiti od dalje podrške komune trenutnim izdanjima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top