PC

I pored loših ocena, Mafia 3 se izuzetno dobro prodaje

Veliki izdavači se u poslednje vreme pitaju kada je igra zaista loša – kada dobije loše ocene ili ako se ne prodaje dobro. Kako tvrde iz 2K, prodaja im nije problem dokle god se priča o igri.

Naime, po najnovijem finansijskom izveštaju iz Take Two, najnovija Mafia je najbrže prodavana 2K igra do sada. Koliko je uspešna, govori podatak da je samo tokom prve nedelje prodato čak 4.5 miliona primeraka i time je dosadašnji šampion prodaje NBA 2K oboren sa trona.

Mafia 3 je primljena sa vrlo lošim recenzijama u početku, a ni nas nije naročito oduševila, ali to apsolutno ne brine glavešine u Take Two i 2K. Direktor kompanije Take Two je izjavio da su ocene koje je igra dobila niže od očekivani, ali da primećuje ”anomalije” u sistemu ocenjivanja igara pa je igra dobila i nezanemarljiv broj visokih ocena. Takođe se i dobro prodaje, kao što je već pomenuto. Da li će to 2K krenuti Bethesdinim stopama i početi da manje značaja daje časopisima i sajtovima koji ocenjuju igre, a prebaciti fokus na čistu promociju preko strimera i jutjubera, ne bismo bili iznenađeni. Uostalom, 2K mnogima (pa ni nama) nije poslao review kopije Mafie ali ni nove Civilizacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top