PC

Legend of Grimrock 2 je u novom Humble Bundle

Stigao je novi Humble Bundle, a ovoga puta je u pitanju takozvani ”staff picks” paket koji su odabrali zaposleni na Humble Bundle sajtu.

Ovo je dvonedeljni paket sa ne naročito komplikovanim načinom kupovine – dva nivoa sa fiksnom cenom i jedan sa promenljivom, tojest Beat the average cenom koja se menja u zavisnosti od toga koliko je prosečni iznos koji kupce ostave.

Za 1 dolar tako dobijate odlični Legend of Grimrock 2, Volume i TIS-1000.

BTA paket je trenutno malo ispod 4 dolara i pored tri pomenute igre sadrži i MMO igru The Secret World, Dungeons 2 i Infinifactory.

Najskuplji paket je 14 dolara i u njemu dolaze sve pomenute igre i Grim Dawn, akcioni RPG.

 

Sve igre dolaze u vidu Steam ključeva dok Grimrock, TIS i Infinifactory dolaze i kao dodatne DRM-free instalacije. Humble Staff Picks bundle kupite na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top