PC

Originalni Darksiders remasterovan i besplatan

Darksiders Warmastered Edition naziv je novog izdanja Darksiders, igre koja je originalno izašla 2010. godine a od danas dostupan za PC i konzole.

Remasterovani Darksiders nas vraća u priču o prvom jahaču apokalipse, Ratu, a u osveženom izdanju igra je dobila podršku za 4K rezoluciju, teksture mnogo veće rezolucije, nove efekte i podešavanja. Čak su i međuanimacije ponovo renderovane kako bi svi filmovi kvalitetom odgovarali ostatku igre.

Najveća vest dolazi za igrače koji već imaju Darksiders 1 na PC-u. Ukoliko igru imate na Steam ili GOG platformi, Warmastered izdanje dobijate potpuno besplatno. Igra je takođe na velikom popustu prvih nekoliko dana i umesto 20 košta svega 4 evra do 2. decembra, a sniženje pokriva i remasterovani Darksiders 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top