PLAY! ; PLAY! Zine

Paklena avantura Agony traži spas na Kickstarteru

Horor avanturu smeštenu u pakao (bukvalno!) Agony, imali smo već priliku da vidimo u akciji, a autori igre za finiširanje igre traže pomoć publike.

Zato su pokrenuli Kickstarter kampanju kroz koju će pokušati da sakupe preostala sredstva potrebna da naprave zaokružen proizvod koji će imati visoku produkciju i njihovu viziju pakla doneti na naše ekrane. Ukoliko želite da podržite projekat, biće potrebno da izdvojite 40 kanadskih dolara (oko 27 evra) za Steam kopiju igre, odnosno 47 dolara (32 evra) za kopiju na Playstation 4 ili Xbox One konzoli dok su dostupne i brojne nagrade za fanove nešto dubljeg džepa.

Na igri radio studio sastavljen od veterana industrije koji su radili na igrama poput Witcher 3 i The Division. Kako naglašavaju na svojoj Kickstarter strani, autori žele da horor vrate korenima, pre nego što je pretvoren u akcionu igru. To znači da će se Agony oslanjati na psihološki efekat i neće činiti da igrač bude Rambo i probija svoj put ka finalu. Naravno, tome doprinosi i to što izgleda, pa, kako izgleda.

Kickstarter kampanja traje do 10. decembra a u ovom trenutku je na skoro 10 hiljada od traženih, i savršeno odgovarajućih, 66 666 dolara. Agony se očekuje na leto 2017. godine, a u planu je i podrška za VR uređaje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!