PLAY! Zine

PLAY! ZINE 99 – Novembar 2016

Pozdrav svima,

Pregrmeli smo i ovogodišnji Broketober… nekako. Kako je tradicija u svetu video igara, oktobar je mesec koji je najudarniji po naše novčanike (hej, neki od nas i kupuju igre!) i tako je bilo i ove godine, sa toliko igara da smo jedva stigli da ih sve odigramo a neke još uvek igramo.

Battlefield 1 je očekivano uzeo titulu igre meseca sa iznenađujuće dobro kampanjom koja je Prvi svetski rat zaista predstavila kao užasan sukob umestu tipičnog ”yipi-ki-yay” pristup koji viđamo u vojnim pucačinama. Samo što iz nekog razloga od srpske vojske ni traga ni glasa u igri, kao da nismo učestvovali u Velikom ratu. Garantovano to EA čuva za DLC, dripci jedni.

Kad smo se već dotakli EA, pored dve odlične igre koje su nam doneli krajem oktobra, napravili su i jednu katastrofu koja se doduše ne dotiče nas ali je mnogima skrenula pažnju na to koliko problema može da nastane u digitalnoj distribuciji. Više o tome čitajte u kolumni koja je kao i uvek na 13. strani.

Nintendo nam je ovog meseca ponovo dao razlog da se radujemo njihovim igrama jer su najavili novu konzolu Switch, simpatičan uređaj za koji je u našoj redakciji doneta jednoglasna presuda – hoću ovo sad i to odmah! Uostalom, kada reklama za isti prikaže igranje Skyrima u pokretu, retko ko ostaje ravnodušan. Sa Playstation strane, stigao nam je Playstation VR i to je bilo još jedno od lepih iznenađenja u oktobru. Sem što funkcioniše veoma dobro, povoljniji je od konkurentskih i već ima pristojnu bazu igara. Ne uvek sjajnih igara, ali definitivno će svako naći neku zanimljivu igru kada se jednog dana pojavi i kod nas u prodaji.

Vratimo se na igre. Odigrali smo ih čak dvadeset u oktobru – od novih ”Zupčanika”, preko… khm.. niskog… khm… u Shadow Warrior 2, malo sadili paprike, malo ratovali sa Gandijem. A i prisetili smo se jednog starog Mračnog mesije. Na kraju, popričali smo sa još jednim domaćim studiom za razvoj igara, a kakva je specifičnost njihovih igara moraćete da pročitate u tekstu u ovom broju.

Časopis možete preuzeti na sledećem linku: Play! Zine 99 – Oktobar 2016

play99-naslovna

Flash (vesti)

13th Page

EDITORIJAL:
Nintendo Switch

BETA:
Gwent

DLC:
Pinball FX2 – Marvel’s Women of Power
Dark Souls 3: Ashes of Ariandel

REVIEWS:
Battlefield 1
FIFA 17
Shadow Warrior 2
Gears of War 4
Civilization VI
Mafia 3
Scrap Garden
Rise of The Tomb Raider 20 Year Celebration
WRC 6
Farming Simulator 17
Playstation VR Worlds
Until Dawn: Rush of Blood
Syndrome
Wargammer 40K: Eternal Crusade
Thumpter
The Metronomicon
Fractured Space
Altlas Reactor
Aragami
Eon Altar
The Final Station

EDITORIJAL
Warhammer 40K igre

INTERVJU:
Dažbog Games

HARDWARE:
Playstation VR
Geforce GTX 1050
Logitech Pro Gaming Mouse
Logitech G231 Prodigy

REPLAY:
Dark messia of Might and Magic

Modding scena

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top