PLAY! ; PLAY! Zine

Posle osam godina, izdata finalna Left 4 Dead kampanja

Studio Turtle Rock uglavnom znamo po ne baš uspešnoj igri Evolve, ali pre toga su napravili mini revoluciju kada su za Valve napravili originalni Left 4 Dead.

Ova kooperativna zombi pucačina je sada stara čak osam godina, u međuvremenu je dobila nastavak i, zanimljivo, i dalje je popularna i lako ćete naći igrače online.  Iako studio Turtle Rock zvanično više ne radi na igri, u međuvremenu su spremali dodatnu kampanju za igru koja nikada nije bila završena. Upravo nju su sada objavili, poluzavršenu kakva je morala da ostane, ali potpuno funkcionalnu i, štaviše, sa dve dodatne survival mape.

Dam It kampanja povezuje dešavanja između Dead Air i Blood Harvest. Kao što možete da pogodite iz naslova, cilj kampanje je stići do velike brane tojest hidrocentrale gde vas očekuje epska borba protiv hordi zombija. Na tom putu ćete proći kroz nekoliko lokacija, od aerodroma, preko uvala i kanjona. Stvarno je šteta što Turtle Rock nije dobio priliku da finišira rad na ovoj kampanji, bila bi sigurno jedna od upečatljivijih u igri.

Ukoliko želite i vi da odigrate poslednju zvaničnu Left 4 Dead kampanju, svratite na ovaj link odakle je možete preuzeti. S obzirom da je nezavršena, postoje određeni problemi i sigurno ćete naletati na sitne bagove.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!