PC

Provozajte se bivšom Jugom u igri Jalopy

Nekad davno, kada su naše tate i mame još slušali rokenrol i Jugoslavija tojest SFRJ postojala, jedna zanimacija je bilo popakovati društvo ili familiju u auto i krenuti uzduž i popreko Juge. Dobro, ni sad vas niko ne sprečava da to radite, ali vam treba ipak pasoš, drugačija su to vremena bila. A jedna video igra može da vam pruži to neverovatno iskustvo.

Jalopy je svojevrsni roadtrip simulator u kome ćete provozati svoju vernu šklopociju kroz zemlje istočne Evrope u vreme komunizma, među kojima se od sada nalazi i bivša Jugoslavija. Vaša Laika (koja jako podseća na Trabant) se na tom putu često kvari i moraćete da sređujete kvarove kako se budu pojavljivali, ali i da možda malo švercujete sa strane i zaradite koji dinar. Nije da podržavamo to, samo kažemo da eto postoji i ta mogućnost u igri.

Jalopy je trenutno u Early Access fazi i možete je nabaviti za 13 evra putem Steam prodavnice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top