Vesti

Remedy uskoro otkriva svoj novi projekat

Autori odličnih avantura Max Payne, Alan Wake i Quantum break spremaju nešto novo.

Remedy Entertainment je na svojim kanalima objavio kratak tizer za veliku najavu koja nas očekuje uskoro. A ko bi mogao bolje da najavi novi projekat ako ne Sem Lejk, odnosno Max Payne glavom i bradom. Kratki video koji možee pogledati u nastavku je veoma kriptičan i ne daje ni naznaku koja bi igra mogla da bude. Sem ako biste išli rutom teorije zavere i Lejkovo ponavljanje svog imena protumačili kao hint na čuvenu rečenicu ”It’s not a lake, it’s an ocean” kojom se završava Alan Wake.

Podsetimo se, studio radi na dva nova projekta od kojih će jedan i prikazati uskoro a to bi trebalo da bude igra koju spremaju u saradnji sa novim izdavačem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top