PC

Resident Evil 7 završio seriju mini trejlera i najavljen novi demo

Na zvanično Resident Evil kanalu na Youtube objavljen je niz od 10 veoma kratkih snimaka iz igre.

Svaki od klipova otkrivao je jedan detalj vezan za igru kao i njene mehanike, pa smo tako saznali da će biti neprijatelja koje nećemo tako lako ubijati, da se vraćaju čuvene zelene i crvene travke za lečenje, a susreli smo se i sa par košmarnih stvorenja. Veliki je naglasak na atmosferi koja će se konačno vratiti originalnom napetom hororu umesto adrenalinskom krkljancu koji je bio prisutan u poslednjih RE igrama. Pored toga, saznali smo da Capcom za početak decembra planira novu verziju demoa, treću po redu, a nadamo se da će ovoga puta biti dostupna i na drugim platformama sem Playstation 4 konzole.

Sve ove kratke klipove pogledajte u nastavku (Youtube playlista). Resident Evil 7 izlazi 24. januara za PC i konzole. Da li će vaš PC moći da pokrene igru proverite ovde, a naše utiske o demou sa još informacija o igri ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top