PLAY! ; PLAY! Zine

Stiže nova Metro igra!

Serijal Metro igara je jedna od najboljih postapokaliptičnih avantura koje smo ikada igrali. U stvari, usudili bismo se reći i jedan od obaveznih FPS serijala koje bi svako trebalo da ima u svojoj kolekciji.

Svoju odličnu priču i atmosferu igre duguju dosta knjigama Dmitrija Gluhovskoh po kojima su zasnovane, Metro 2033 i Metro 2034. Gluhovski je nedavno izdao finalnu knjigu iz trilogije, logično nazvanu Metro 2035, ali se sprema i još jedna igra.

Naime, na zvaničnom sajtu Metro knjiga, ako pogledate malo niže, videćete liniju koja prikazuje kojim redosledom bi trebalo ispratiti knjige i igre. Na kraju iste – najava nove video igre za 2017. godinu. Priča o Artjomu se neće završiti sa knjigom i, kako je naglašeno na sajtu, sve će to kulminirati u igri koja naš očekuje sledeće godine.

Za studio 4A Games, autore dosadašnjih Metro igara, već neko vreme se šuška da spremaju veliki projekat. Znamo da rade na svojoj prvoj VR igri, ali i na jednom drugom projektu. Bez sumnje je to novi Metro, a sada ostaje samo da sačekamo i prikaz igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!