PLAY! ; PLAY! Zine

Titanfall 2 u 90 minuta

U ovoj gaming sezoni pored velikih igara kao što su Battlefield 1 i Inifnite Warfare, lako je zaboraviti da je još jedna odlična igra nedavno izašla. Govorimo naravno o Titanfall 2, nastavku veoma zabavne pucačine iz 2014. godine. Nesrećno smešten između pomenutih igara, novi Titanfall nije prošao baš opaženo iako je u pitanju jedna od najzabavnijih igara ove godine.

Za razliku od prvog, Titanfall 2 ima singleplayer kampanju koja je iznenađujuće dobra iako nije naročito duga. U njoj ćete se upoznati i sa celom mehanikom igre koja se zasniva na brzom savladavanju prepreka. Neki igrači su već počeli da nalaze nove rute po nivoima i ta da se takmiče u brzinskom (speedrun) prelaženju igre i već je postavljen prvi rekord.

Koliko iznosi taj rekord? Svega 98 minuta, odnosno 1:38:58. Nosilac rekorda je igrač DraQu koga znamo i kao jednog od najboljih igrača brutalno teške igre Devil Daggers gde je takođe držao rekord. Poređenja radi, ‘nNormalnim” igranjem, za prelazak Titanfall 2 je potrebno 5-6 sati.

Naravno, upozoravamo na spoilere. Mi trenutno spremamo recenziju Titanfall 2, igramo na PC-u, očekujte je uskoro na stranama play.co.rs sajta.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!