PLAY! ; PLAY! Zine

Ubisoft će izbaciti golotinju iz Watch Dogs 2

Nova Ubisoftova open world igra, Watch Dogs 2, tek što je stigla na konzole i podigla je veliku prašinu. Ali, to nije bilo zbog toga što hakujete svet ili je svojom parodijom stvarnosti ”bocnula” nekoga koga ne treba, već zbog golotinje u igri. Ubisoft je zato najavio da će sledećim patchom izbaciti realistično renderovane genitalije iz svoje najnovije igre.

Da podsetimo, jedan igrač je slučajno otkrio da se neko u Ubisoftu potrudio da ženski likovi u igri ne izgledaju kao Barbie lutke ”tamo dole”. Čim je svoje saznanje podelio sa Internetom, nesrećniku je banovan Playstation 4 nalog na čak mesec dana. Ubisoft tako sada radi sa Microsoftom i Sonyjem da se preko internih alata za hvatanje sadržaja na njihovim konzolama igračima ne blokira korišćenje istih ali da ipak ostanu u granicama pravila ovih platformi.

Kako je i zašto nadređenima u ovom velikom studiju promaklo da neko pravi ”pčelice i cveće”, doduše u ionako 18+ igri, je potpuno neverovatno, ali je ovim čuveni Hot Coffee iz GTA San Andreas dobio dostojnog naslednika.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!