PlayStation 4

Ubisoft će izbaciti golotinju iz Watch Dogs 2

Nova Ubisoftova open world igra, Watch Dogs 2, tek što je stigla na konzole i podigla je veliku prašinu. Ali, to nije bilo zbog toga što hakujete svet ili je svojom parodijom stvarnosti ”bocnula” nekoga koga ne treba, već zbog golotinje u igri. Ubisoft je zato najavio da će sledećim patchom izbaciti realistično renderovane genitalije iz svoje najnovije igre.

Da podsetimo, jedan igrač je slučajno otkrio da se neko u Ubisoftu potrudio da ženski likovi u igri ne izgledaju kao Barbie lutke ”tamo dole”. Čim je svoje saznanje podelio sa Internetom, nesrećniku je banovan Playstation 4 nalog na čak mesec dana. Ubisoft tako sada radi sa Microsoftom i Sonyjem da se preko internih alata za hvatanje sadržaja na njihovim konzolama igračima ne blokira korišćenje istih ali da ipak ostanu u granicama pravila ovih platformi.

Kako je i zašto nadređenima u ovom velikom studiju promaklo da neko pravi ”pčelice i cveće”, doduše u ionako 18+ igri, je potpuno neverovatno, ali je ovim čuveni Hot Coffee iz GTA San Andreas dobio dostojnog naslednika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top