PC

Ubisoft sakrio trejler nove igre unutar Watch Dogs 2

Nije lako praviti hajp za nove igre osim ukoliko je u pitanju proverena i popularna franšiza, pa ljude onda sve hajpuje, svaki mali tizer, svaka naznaka. Treba, dakle, biti originalan kada želite da pokažete novi sadržaj.

UbiSoft je na zanimljiv način tizovao svoju novu igru i to tako što je ubacio trejler za igru unutar Watch Dogs 2, koji određene Youtube persone i recenzisti već igraju. Trejler za novu igru unutar Watch Dogs 2 hakujete u samoj igri (što je u skladu i sa svetom igre, gde vodite mlade hakere buntovnike) pošto je u pitanju “strogo poverljiv” video UbiSofta pripremljen za E3 sajam.

Na samom trejleru vidimo određene SF elemente, a muzikom i kaubojskim vajbom podseća na čuvenu seriju Firefly, ali i na anime Cowboy Bebop. Malo je reći koliko bi milioni fanova bili oduševljeni kada bi se neka od ovih čuvenih serija prenela u svet video igara.

U svakom slučaju, dok ne saznamo više, ostaje nam samo da nagađamo, a u međuvremenu pogledajte i sami trejler o kome pričamo:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top