PC

Watch Dogs 2 season pass je skup i upitnog kvaliteta

Nastavak Watch Dogs uskoro stiže na naše konzole, nešto kasnije na PC, a kako je ovo visokobudžetna mainstream igra, Ubisoft je naravno spremio i sezonsku propusnicu sa cenom gotovo pune igre.

Igra u kojoj je glavni negativac Srbin će posle izlaska dobiti tri DLC paketa

  • DLC 1 – T-Bone Content Bundle daje igračima autfit ”legendarnog hakera” Reymoda Kenija, poznatijeg kao T-bone. Ako se pitate ko je dotični, to je bio jedan od likova iz prve igre. Pored novih krpica, ovaj DLC donosi i novi nivo težine za co-op mod
  • DLC 2 – Human Conditions donosi tri nove misije trajanja nekoliko sati kao i još co-op misija i jednog novog protivnika
  • DLC 3 – No Compromise dodaje jednu misiju u kojoj ćete se suprotstaviti ruskoj mafiji i novi co-op mod Showd0wn

Da li sve ovo vredi 40 evra koliko Ubisoft traži – verovatno ne. Ali, videćemo već s vremenom. Sezonska propusnica je takođe dostupna u okviru Gold izdanja igre, mada kupovina te verzije nije nikakva ušteda jer mu je cena 100 evra. S druge strane, Playstation 4 će mesec dana pre ostalih platformi imati pristup DLC-ima tako da ako ne igrate na ovoj konzoli možete ranije znati da li da sačuvate novac ili ga spiskate na Steam rasprodaji.

Watch Dogs 2 izlazi 15. novembra za Playstation 4 i Xbox One konzole, a 29. novembra za PC i neće biti naročito zahtevna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top