PLAY! ; PLAY! Zine

Watch Dogs 2 – toliko seksi da vas banuju sa PSN

Nova Ubisoftova open world igra je upravo stigla na konzole Playstation 4 i Xbox One, označena 18+ kao što obično budu igre u kojima ima dosta pucnjave, gaženja pešaka, psovki i sličnog. Međutim ta ocena je i zbog još jedne sitnice.

Naime, u igri možete likovima ”zagledati ispod suknje” jer svi imaju renderovane polne organe. Koji su poprilično užasni i izgledaju više kao kompjuterska greška, ali to nije poenta. Ako nam ne verujete, pogledajte screenshot iz igre koji je okačio jedan korisnik twittera (NSFW naravno).

Seks u igrama nije ništa novo, na kraju krajeva i Order 1886 je to sve prikazivao tokom čuvene scene u javnoj kući. Ali, autor screenshota sa gornjeg linka je saznao i da je napravio veliku grešku što je svoje otkriće podelio sa Internetom jer mu je ubrzo nakon objavljivanja slike banovan nalog na Playstation Network. Po PSN pravilima, zabranjeno je snimanje i postavljanje materijala koji je seksualne prirode. Sreća u nesreći je da je ban privremen, tojest dve nedelje, ali dobro upozorenje da svoje ”nevaljale” avanture u Watch Dogs 2 zadržite za sebe. Ili barem da ih ne delite online.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!