PlayStation 4

Watch Dogs 2 – toliko seksi da vas banuju sa PSN

Nova Ubisoftova open world igra je upravo stigla na konzole Playstation 4 i Xbox One, označena 18+ kao što obično budu igre u kojima ima dosta pucnjave, gaženja pešaka, psovki i sličnog. Međutim ta ocena je i zbog još jedne sitnice.

Naime, u igri možete likovima ”zagledati ispod suknje” jer svi imaju renderovane polne organe. Koji su poprilično užasni i izgledaju više kao kompjuterska greška, ali to nije poenta. Ako nam ne verujete, pogledajte screenshot iz igre koji je okačio jedan korisnik twittera (NSFW naravno).

Seks u igrama nije ništa novo, na kraju krajeva i Order 1886 je to sve prikazivao tokom čuvene scene u javnoj kući. Ali, autor screenshota sa gornjeg linka je saznao i da je napravio veliku grešku što je svoje otkriće podelio sa Internetom jer mu je ubrzo nakon objavljivanja slike banovan nalog na Playstation Network. Po PSN pravilima, zabranjeno je snimanje i postavljanje materijala koji je seksualne prirode. Sreća u nesreći je da je ban privremen, tojest dve nedelje, ali dobro upozorenje da svoje ”nevaljale” avanture u Watch Dogs 2 zadržite za sebe. Ili barem da ih ne delite online.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top