Vesti

Assassin’s Creed film ne prolazi dobro kod kritike

Ekranizacija Ubisoftovog najvećeg hita kroz nekoliko dana dolazi u domaće bioskope, ali po prvim reakcijama kritičara izgleda da nije hit kome su se mnogi nadali.

Naime, agregator filmskih recenzija, Rotten Tomatoes, prikazuje ocenu od svega 21 procenat za Assassin’s Creed film sa kritikama da priča iz igre nije dobro podnela prelazak na drugi medij. Ni na sajtu Metacritic nije puno bolja situacija. Tamo film ima prosečnu ocenu 37, a najveća je 68. Sa druge strane su ocene posetilaca sajtova koje prave drugačiju sliku – na oba sajta, kao i na IMDB, Assassin’s Creed je sasvim dobar film i prosečna ocena mu je sasvim solidnih 70%.

Ko je ovde u pravu, uverićemo se 29. decembra kada Assassin’s Creed stiže i u naše bioskope. Film je inače imao budžet od 130 miliona dolara, a neke od uloga tumače Majkl Fasbender i Džeremi Ajrons, što ceo projekat čini izuzetno ozbiljnim i svaka kritika će mu dosta škoditi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top