PC

Battleborn će konačno otključati sve likove u sledećem patchu

Ranije ove godine desio se sudar dve naizgled slične, ali ipak dosta različite igre. Govorimo naravno o Overwatch i Battleborn. Znamo i kako se taj sudar završio, sa Blizzardovom ”herojskom” pucačinom koja je okupila preko 20 miliona igrača, ali i nekoliko nagrada, i Battleborn koji je grcao u blatu.

Ali, studio Gearbox ne diže ruke od Battleborn i vredno rade na tome da poboljšaju igru kako bi postala znatno udobnije iskustvo. Gearbox će uskoro u igru dodati patch za koji tvrde da je do sada najveći koji su radili za Battleborn i sa istim će doći velike promene na bolje, naročito za sve koje je nerviralo otključavanje likova koje je trajalo u nedogled. Detaljniji pogled na najveću zakrpu do sada ćemo imati 8. decembra tokom prezentacije u okviru streama, a ovo su samo neke od novina koje će biti u igri:

  • svih 25 osnovnih likova će biti otključano za sve igrače čim završe prolog misiju, nebitno da li tek počinju sa igrom ili je igraju odavno (samo se nisu interesovali za kampanju)
  • dosadašnji izazovi za otključavanje likova će im dodavati nove skinove
  • misije u kampanji će imati veće nagrade, a biće dodati i dnevni zadaci
  • biće uvedeno više trening opcija, između ostalog i mogućnost isprobavanja heroja bez ulaska u meč
  • povećavaju se nagrade za igranje PvP modova, dok u prodavnici ostaje samo jedan tip loot paketa koji će objadiniti sve dosadašnje
  • biće dodata podrška za PS4 Pro konzolu koja će pokretati igru u 60fps na 1080p rezoluciji, odnosno 30fps u 4K

 

Gearbox inače još uvek prodaje igru po punoj ceni i ne odgovara na glasine o tome da će možda Battleborn postati besplatan za igranje u nekoj formi. Broj igrača stalno opada i ovo je studiju verovatno poslednja nada da se oformi kakva-takva baza igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top