Vesti

Giljermo Del Toro u novom trejleru za Death Stranding

Novi projekat Hidea Kodžime, Death Stranding, imao je svojih pet minuta na ovogodišnjoj Game Awards ceremoniji nakon što je Kodžimi uručena zaslužena nagrada.

Igra je od svoje najave na E3 sajmu zaitrigirala mnoge, a novi trejler podiže još više pitanja. Ono što doduše otkriva je ko će pored Normana Ridusa biti u glavnoj ulozi. Verovatno ga se sećate i filma Doctor Strange, a po svemu sudeći i u ovom projektu će biti u ulozi negativca.

Šta je uopšte Death Stranding i kada ćemo videti gameplay, to je misterija na koju samo Kodžima trenutno ima odgovor. Svakako izgleda uvrnuto, ali s obzirom ko radi na igri ništa manje nismo ni mogli da očekujemo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top